DikZak

De DikZak blijft staan, houdt van veel vulling en aandacht. Ontworpen met karakter en gemaakt van duurzaam dik doek. Altijd uniek genummerd, zodat u nooit een tweede aantreft in winkel, op het strand of voetbalveld. Een echte eigen tas, met foto, logo, tekst, een ingescande kindertekening, kunstwerk, de mogelijkheden lijken eindeloos.
De prijs van de tas is 69 euro, exclusief verzendkosten.

Het is vanaf nu mogelijk om op de tassen landkaarten af te drukken. De bestanden hiervoor gebruikt zijn afkomstig van de Topografische Dienst van het Kadaster . U moet aangeven welk gebied in kaart gebracht moet worden. U kunt uw eigen huis midden op de tas krijgen. Met de omgeving in totaal 4,5 bij 4,5 kilometer. De schaal van de kaart is 1 : 10.000, 10 centimeter op de tas komt overeen met 1 kilometer op het land.
Dus: nooit meer de weg kwijt, prachtig overzicht, gedetailleerde informatie, en altijd uniek.
De prijs van de landkaartDikZak is 65 euro , exclusief verzendkosten.


Eigenschappen:
- plat te vouwen, handig voor het opbergen in de kast.
- platgevouwen hangt hij leuk aan een haak aan de muur
- uitgevouwen blijft de DikZak staan, ook zonder vulling.
- weerbestendig duurzaam zeildoek.
- UV bestendig garen. Trekkracht garen: 9 kg.
- hand- en schouderhengsel.
- maximum draaggewicht meer dan 25 kilogram.
- print van hoge kwaliteit, redelijke krasbestendigheid

Hoe kan ik bestellen?

A: DikZak met foto of andere afbeelding:

1. Selecteer een foto of afbeelding uit eigen bestand.
Er zijn 2 mogelijkheden om de afbeelding af te drukken: foto vierkant afsnijden, dus bij liggende fotos verdwijnt links en rechts een deel, of bij staande foto's boven en onder. De andere mogelijkheid is geheel afdrukken, er komen dan blanco stroken aan boven/onderzijde of zijkanten.
De foto voegt u toe als bijlage aan uw mail. Hoe hoger de resolutie, hoe beter het eindresultaat (tussen 1 en 3 mbyte). Foto aanleveren in jpg-formaat. De foto's worden afgedrukt in 45 cm hoog bij 45 breed.

Geef de kleur aan van de achterkant van de tas: wit, zwart, rood, blauw, geel, groen of bruin pvc doek. De achterkant kan ook in boten-dekzeil-katoendoek blauw, beige, of donkerbruin.


2. U stuurt een e-mail naar: mbijlard@hetnet.nl met vermelding van adresgegevens, aantal tassen, foto uitsnijden of geheel afdrukken, kleur achterkant en doeksoort.

3. Betalen. Zie hiervoor kopje Betalen en Leveren.

B: DikZak met landkaart

1. U geeft aan waar het centrum van de kaart moet komen. Dit kan zijn uw eigen huis of een andere locatie. De omgeving rondom dit punt is in totaal 4,5 bij 4,5 kilometer.

2. u stuurt een e-mail naar mbijlard@hetnet.nl Geef centrum van de kaart aan met adres en postcode. Geef de kleur aan van de achterkant van de tas: wit, zwart, rood, blauw, geel, groen of bruin pvc doek. De achterkant kan ook in boten-dekzeil-katoendoek blauw, beige, of donkerbruin.

    Sitemap  |  Colofon  |  Disclaimer