Framebag

Een geweldige handige schoudertas/fietstas voor op racefiets.De framebag is driehoekig van vorm, op maat gemaakt, hangend met de sluitflap onder de bovenbuis een herenfiets, steunend op de onderbuis. Messing tourniquet-dekzeilen sluitingen (ovaalvormig, met kwart slag open en dicht, met een hand te bedienen. Geen tas meer op de rug, de bodem van de tas vangt het vuil van het voorwiel op. De tas is goed waterdicht.  Als de fiets geparkeerd wordt, neem je de tas over de schouder mee (de persoonlijke spullen heb je dus altijd bij je en je tas wordt ook niet gepikt van je fiets! Aan de schouder dragend, heb je een bijzondere driehoekige tas hangen. Geen ontsierende "fietstashaken" want de sluitflap heeft die functie. Los blijft hij keurig blijft staan op de bodem, eigenwijs schuin. Leverbaar in elke kleur, passend bij de fiets of de kleding. 

De framebag wordt op maat gemaakt van uw fiets.

Voor de juiste maatvoering van de tas: meet de binnenkant van het frame op: bovenbuis, stuurbuis (soms heel kort), schuinebuis en zadelbuis. Meet ook de omtrek van de bovenbuis. Geef ook aan de kleur van de sluitflap/bodem. De driehoekige zijkant is altijd zwart.

Heeft u belangstelling, neem dan contact met ons op en geef bovenstaande 5 maten en kleur door. Kosten van deze tas 99 euro, excl. verzendkosten. 

 
    Sitemap  |  Colofon  |  Disclaimer